2017. július 24., hétfő 17:09

A depresszió

  • Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
  • Nyomtatás
  • E-mail
  • Megosztás
 

Mai témám a depresszió. Sajnos nagyon sok embert érint kisebb nagyobb mértékben, ugyanakkor kevesen vallják be, hogy depresszióban szenvednének. A depresszió kialakulásáért egyaránt felelős lehet a test rendellenes működése, illetve külső behatás is. Például hosszan tartó betegség, gyász, nagy csalódás, válás, szakítás. A depresszió tünetei, az önbizalomhiány, rossz hangulat, kedvtelenség, testtömeg változás, étvágytalanság, fáradtság, alvászavarok, halállal kapcsolatos gondolatok. A depressziós ember szorongást, ürességet, sötétséget, kétségbeesést, kilátástalanságot érez belül. Természetesen ez a betegség lehet átmeneti is, komolyan foglalkozni akkor érdemes vele, ha a fentebb említett jelek már hetek óta mutatkoznak, illetve nincs komoly alapjuk.
A depressziót régebben is gyógyították természetes úton gyógynövényekkel, ugyanakkor ma már inkább a gyógyszeres kezelést alkalmaznak. Pedig a Bach-Virágterápiával természetes úton segíthetek.
A vadrózsa eszencia, és a szelíd gesztenye eszencia is tökéletesen alkalmas a depresszió tüneteinek enyhítésére, illetve megszüntetésre, illetve foglalkozunk a kiváltó okokkal is.

Ha úgy érzi depressziós, és nem természetes úton, növényekkel gyógyulna, keressen fel, és meggyógyítom.

A depresszióról további információkat talál itt.
 

Megjelent: 2072 alkalommal